alle kategorier

granulator

Forside>Produkter>granulator

1
Fabrikspris 2021 GLX-15 Automatisk rullekomprimator Granulator GMP standard tørgranuleringsmaskine unikt pneumatisk vibrationsscreeningssystem

Fabrikspris 2021 GLX-15 Automatisk rullekomprimator Granulator GMP standard tørgranuleringsmaskine unikt pneumatisk vibrationsscreeningssystem


Beskrivelse

Brug

GLX-15 universelle fuldautomatiske granulator er den mest avancerede hjemmelavede i verden, som er designet og udviklet på basis af GMP-koncepter og karakteristika for kinesisk patentmedicin og biokemisk medicin. Det er almindeligt anvendt til granulering i industrier som apotek, fødevare- og kemiteknik, hvilket især er anvendeligt til granulering af materialer, der er sårbare over for at blive nedbrudt og ineffektive eller agglomererede, når de kommer i kontakt med våd og varme. De korn, det producerede, bruges direkte til granulatpakker, tabletter og fyldte kapsler.

Feature

1. Automatisk tilførsel af luftstrøm under negativt tryk gør det muligt at transportere pulver inde i en lukket rørledning, som stopper støvets flyvende.

2. Omvendt rotation af konstant drejningsmoment Tysk servomotordrevet dobbeltskrue opnår høj effektivitet og præcisionsfremføring, hvilket sikrer pladernes kvalitet.

3. Højpræcision pneumatisk styret excentrisk rulle justerer dimensionen af ​​pladetykkelsen, hvilket sikrer, at to pressehjul kører parallelt og gør det muligt at pladetykkelse og pladehårdhed er jævn.

4. Effekten af ​​W-type buede overfladekorn-arrangeringstilstand er fremragende, og fint pulver er mindre.

5. Fint pulver af luftstrømsvibrerende sigteanordning suges direkte væk ved vakuum, og hastigheden af ​​færdigt fint pulver kontrolleres til 5 % under.

6. Det overordnede let aftagelige design, tager kun 20 minutter, letter rengøring og gør rengøring let acceptabel

7. Inden arbejdet er færdigt, forrenser den selvkonfigurerede undertryksluftpumpe maskinens arbejdskammer og suger resterende medicinske pulvere væk inde i materialespand, ladetønde, periferi af pressehjul, fuldkorn og sigtning.

8. Avanceret konfiguration af PLC og 10" berøringsskærm kontrollerer præcist fremføring, tryk, kraftmoment, hastighed, formel, pladetykkelse, mængde af pulvertilførsel og sigtning osv. og vil køre datavisning og kan også uploade server eller udskrift af IDS.

9. Spiralfodringstilstand har syntetiserede fordele ved vertikal og flad fodring og i mellemtiden undviget ulemperne ved vertikal og flad fodring.

10. Det unikke pneumatiske vibrationsscreeningssystem kan koordinere stjerneventilen for at fortsætte med at udtømme materialer og genbruge det tynde pulver. Det kan kontrollere den tynde pulverhastighed af de færdige produkter under 5%.

11. Det roterende elskab er kompakt i konstruktionen. Det er nemt for brugeren at vedligeholde det.

12.Den fulde lukkede granulatfremstillingskasse kan koordinere de radiale op- og nedpressende remskiver og det aksiale rum, så den kan opfylde alle kravene til presning af forskellige slags pulvertabletter. Den er sammensat af W-type skærm, gear-type granulat organiseringsremskive, bølge-type screening remskiver. Så granulatet er velorganiseret, med lavere mængde af tyndt pulver.

13.Den kan automatisk løfte føderen for at koordinere stjernetypen og skruestangen for at fortsætte med at tilføre materialer til presseremskiven for at være lig med tykkelsen og hårdheden af ​​tabletterne.3. Spiralfodring har syntetiserede fordele ved lodret og flad fodring og undviger i mellemtiden ulemperne ved vertikal og flad fodring.

14. Det unikke pneumatiske vibrationsscreeningssystem kan koordinere stjerneventilen for at fortsætte med at udtømme materialer og genbruge det tynde pulver. Det kan kontrollere den tynde pulverhastighed af de færdige produkter under 5%.

15. Det roterende elskab er kompakt i konstruktionen. Det er nemt for brugeren at vedligeholde det.

16.Den fulde lukkede granulatfremstillingskasse kan koordinere de radiale op- og nedpressende remskiver og det aksiale rum, så den kan opfylde alle kravene til presning af forskellige slags pulvertabletter. Den er sammensat af W-type skærm, gear-type granulat organiseringsremskive, bølge-type screening remskiver. Så granulatet er velorganiseret, med lavere mængde af tyndt pulver.

17. Den kan automatisk løfte føderen for at koordinere stjernetypen og skruestangen for at fortsætte med at tilføre materialer til presseremskiven for at svare til tabletternes tykkelse og hårdhed.

Anvendelse

2

Maskindetaljer Pakning

Maskinens detalje

3
4

6


Specifikationer
Model        GLX-15

Tabletteringskapacitet        

kg / time3 ~ 15
Granlating kapacitetkg / time3 ~ 10
Klemrullens rotationshastighedrpm3 ~ 15
Klemrullens rotationshastighedrpm20 ~ 200
Udretning af rotationshastighedrpm5 ~ 70
KornspecifikationΦ/ mm10 ~ 80/2 ~ 0.18
KlemvalsetrykKN        730
Luftkilde trykMpa        0.4 ~ 0.7
Luftforbrugm³ / min/
HovedmaskineffektKw8
HjælpemaskinekraftKw0.75
Vigtigste maskinevægtKg800
Samlet dimensionL x B x H mm1000 x 1000 x 1600


UNDERSØGELSE