alle kategorier

Firmaprofil

Forside>Om os>Firmaprofil

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd grundlagt i 1993. Virksomheden har altid haft til formål at udvikle kinesiske farmaceutiske maskiner og overgå det europæiske tekniske niveau for farmaceutiske maskiner, og forske og udvikle nye farmaceutiske maskiner. Med et koncept om "humanisme orienteret og tilbagebetaling til landet" har vi løbende tilbudt mere effektive, intelligente, lavere energiforbrug og mere stabile nye produkter, som blev rost af alle niveauer af regeringen og vundet hæder og kraftfuld støtte og anerkendelse fra kunder.

Virksomheden tager blisterpakningsmaskine og forskellige granuleringsmaskiner som to serie førende produkter. Og forpligtet til at give kunderne en hel serie af solide forberedelser og løsninger.

Med en årlig produktionskapacitet på over 10 millioner USD er produkterne fremstillet af denne virksomhed blevet solgt i mere end 30 provinser (kommuner) eller autonome distrikter i Kina og eksporteret til mere end 30 lande eller regioner, herunder USA, Canada, Brasilien, Australien , Rusland, Malaysia, Vietnam, Taiwan, Macau, Tyskland, Bangladesh, Indien. Virksomheden har kontorer og distributører i Rusland, Pakistan, USA, Australien, Indien, Tyskland, Bangladesh og andre steder. Produkterne er blevet sat i produktiv drift af over 2000 nationale og internationale farmaceutiske virksomheder, der har vundet et højt værdsat mundtligt omdømme og opbygget et attraktivt virksomhedsimage og et berømt varemærke for denne virksomhed.

Virksomheden har bestået ISO9001 kvalitetssystem og CE-certifikat, alle organiserer produktionen i henhold til arbejdslovgivning og sikkerhed Produktion Lav strengt.

Vores virksomhed vil hjerteligt byde venner fra forskellige kredse og nye og gamle kunder velkommen til at besøge os for forretninger og skabe en endnu lysende fremtid med os hånd i hånd.


Hovedprodukter:
Granuleringsmaskine
High Shear Mixer Granulator
Blandemaskine
Blisteremballeringsmaskiner
Automatisk højhastigheds blisterpakningsmaskine
High Speed ​​Blister Emballeringsmaskine